[Vaststelling bestemmingsplan ‘De Opstap, Wijk bij Duurstede’, zaaknummer 29013]

Logo Wijk bij Duurstede

[De gemeenteraad van Wijk bij Duurstede heeft op 24 april 2018 het bestemmingsplan ‘De Opstap, Wijk bij Duurstede’ vastgesteld.

 

Het bestemmingsplan ‘De Opstap, Wijk bij Duurstede’ voorziet in een planologisch-juridisch kader om de bouw van een appartementencomplex op de locatie van de voormalige basisschool De Opstap mogelijk te maken. Tevens wordt een wijziging van een woningbouwlocatie naar verkeersbestemming mogelijk gemaakt.

 

Raadplegen van de stukken

 

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 3 mei 2018 gedurende zes weken t/m 13 juni 2018 digitaal ter inzage. Het bestemmingsplan is in te zien op de volgende website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0352.wbdopstap-bva1

 

Afspraak maken

 

Als u de stukken op het gemeentehuis wilt bekijken, dan kunt u een afspraak maken met dhr. Erik Uittenbroek van het team Leefomgeving, telefoon 0343-595 595.

 

Beroep

 

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na het aflopen van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.]

[02-05-2018]

[gemeente Wijk bij Duurstede]

Naar boven