Vaststelling bestemmingsplan “Buitengebied, Schatkuilsestraat  3a-3b”

Logo Heumen

NL.IMRO.0252.BUbpSchatkuil3a3b-VA01

 

Burgemeester en wethouders van Heumen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de zij op 17 april 2018 het bestemmingsplan “Buitengebied, Schatkuilsestraat 3a-3b” ongewijzigd hebben vastgesteld. Met de vaststelling van het bestemmingsplan worden twee agrarische bouwpercelen samengevoegd tot één perceel.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken zijn met ingang van 3 mei 2018 digitaal beschikbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en liggen vanaf die datum tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van de afdeling Bouwen, Milieu en Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

 

Tegen het besluit tot vaststelling kan van 3 mei 2018 tot en met 13 juni 2018 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • 2.

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen; 

    Als een belanghebbende beroep heeft ingesteld, kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moeten worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

 

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 14 juni 2018, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Malden, 2 mei 2018.

 

Naar boven