ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING STERKENSWEG 7

Logo Staphorst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst maken bekend dat de ontwerp-omgevingsvergunning voor de bouw van twee bedrijfswoningen ten noorden van het bestaande bouwvlak op het perceel Sterkensweg 7 ter inzage ligt. Eén van de woningen dient ter vervanging van de bestaande bedrijfswoning, de andere woning wordt toegevoegd. Het geheel wordt landschappelijk goed ingepast. Voor het project is een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad noodzakelijk. De raad heeft in zijn vergadering van 24 april 2018 ingestemd met de ontwerpverklaring van geen bedenkingen.

De ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen voor een ieder vanaf woensdag 2 mei 2018 voor een periode van zes weken ter inzage bij de publieksbalie Fysieke Leefomgeving. Binnenweg 26, 7951 DE te Staphorst. Het ruimtelijk deel van het plan is in pdf-formaat te raadplegen via www.staphorst.nl/bekendmakingen, rubriek ‘Omgevingsvergunning – ontwerp’. Tevens vindt u de ruimtelijke onderbouwing op http://roplannen.gemeentedocumenten.nl/staphorstplannen//NL.IMRO.0180.5132018001-ON01.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het plan bij de gemeente Staphorst. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar: gemeente Staphorst t.a.v. publieksbalie Fysieke Leefomgeving, postbus 2, 7950 AA Staphorst. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt, tel. (0522) 46 74 67.

 

Naar boven