Bestemmingsplan ontwerp, Geysterseweg 23 Oostrum

Logo Venray

 

 

Burgemeester en wethouders van Venray maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van het ontwerp van het bestemmingsplan:

 

Geysterseweg 23 Oostrum (NL.IMRO.0984.BP18003-on01)

 

Het plangebied is gelegen binnen het bestemmingsplan Buitengebied, grenzend aan de noordelijke rand van de kern Oostrum. Initiatiefnemers zijn voornemens om op het perceel kadastraal bekend als gemeente Venray, sectie S nummer 1824 en plaatselijk als Geysterseweg 23 te Oostrum, de huidige tot wonen bestemde boerderijwoning gedurende 10 jaar in gebruik te nemen voor de huisvesting van buitenlandse werknemers. Op het naastgelegen perceel nummer 1823 wordt een nieuwe woning mogelijk gemaakt, welke wordt georiënteerd op de Zuiderbergweg. Binnen onderhavig bestemmingsplan wordt de realisatie van de nieuwe woning mogelijk gemaakt, onder de voorwaarde dat de tijdelijke huisvesting van buitenlandse werknemers binnen 10 jaar na het onherroepelijk worden van onderhavig bestemmingsplan zal worden gestaakt en de hiervoor gebruikte bebouwing wordt gesloopt. Voor de tijdelijke huisvesting van buitenlandse werknemers zal een omgevingsvergunning worden aangevraagd waarbij gebruik wordt gemaakt van de kruimelgevallenregeling.

 

Het ontwerpplan ligt (digitaal en op papier) van vrijdag 27 april t/m donderdag 7 juni 2018 voor een ieder ter inzage in het klantencontactcentrum gemeentehuis van Venray. Gemeente Venray werkt op afspraak. Voor de inzage adviseren we u vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen voor u klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

 

Binnen de genoemde termijn zijn het ontwerp bestemmingsplan en de hier bijbehorende stukken daarnaast beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.venray.nl/ter-inzage-liggende-stukken vindt u de directe link naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het klantencontactcenter. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.venray.nl/melding-klacht-bezwaar-en-zienswijze.

 

Venray, d.d. 26 april 2018

Naar boven