Kennisgeving ontwerpbeschikking i.v.m. vervangen woonark op Holendrechterweg 66A te Amsterdam

Logo Amsterdam

Holendrechterweg 66A

OLO-nummer 3460253

 

Namens burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maakt secretaris van stadsdeel Zuidoost bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voornemens is om de omgevingsvergunning met OLO-nummer: 3460253 te verlenen met de toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a, onder 3 Wabo, af te wijken van de regels van het bestemmingsplan “De Hoge Dijk” voor het vervangen van de bestaande woonark door een nieuwe woonark, het plaatsen van een schuur en legaliseren van de bestaande aanlegsteiger, terras en bijbehorende bouwwerken.

 

Ter inzage legging

De aanvraag, ontwerpbeschikking en bijbehorende stukken liggen ter inzage met ingang van vrijdag 27 april tot en met vrijdag 8 juni 2018, tijdens de openingstijden bij het stadsloket van stadsdeel Zuidoost.

 

De kennisgeving kan tevens digitaal bekeken worden via onze internetsite www.amsterdam.nl/bekendmakingen en via www.officiëlebekendmakingen.nl.

 

Zienswijzen

Gedurende genoemde periode kunt u uw zienswijze met betrekking tot deze aanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het dagelijks bestuur van de bestuurscommissie van stadsdeel Zuidoost, postbus 12491, 1100 AL Amsterdam. Voor uw mondelinge reactie kunt u via 14020 contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving, team Vergunningen Bouw.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbend is.

 

Amsterdam, 26 april 2018.

Burgemeester en Wethouders van Amsterdam

 

Naar boven