Horst, Vrouwboomweg 30, vastgesteld wijzigingsplan 26-04-2018

Logo Horst aan de Maas

Bekendmaking

Vastgesteld wijzigingsplan ex. artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening Vrouwboomweg 30 Horst

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend dat zij op 17 april 2018 het volgende wijzigingsplan tot wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied Horst aan de Maas” hebben vastgesteld teneinde woningsplitsing in twee woningen toe te kunnen staan bij de bestemming “Woondoeleinden”, op het adres Vrouwboomweg 30, te Horst, kadastraal bekend als gemeente Horst, sectie T, nr 507 gedeeltelijk.

Ter inzage

Het wijzigingsplan met bijlagen ligt van 27 april 2018 t/m 7 juni 2018 (zes weken) tijdens de kantooruren ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Beroep

Gedurende deze termijn van zes weken kunnen belanghebbenden tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan naar voren te hebben gebracht.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.2.1 Besluit ruimtelijke ordening kan het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan ook worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl. en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Meer informatie

Deze informatie is ook terug te vinden op www.horstaandemaas.nl (zie bekendmakingen). Voor meer informatie kunt u ook terecht bij afdeling Team Omgeving, tel. (077)477 97 77.

Email geen rechtsgeldige correspondentie

Houdt u er rekening mee dat officiële reacties op procedures ondertekend moeten worden en daarom niet per email ingediend kunnen worden.

Horst, 26 april 2018

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas, 

I. Leppink-Schuitema, burgemeester

drs. J. van der Noordt MMO,secretaris

 

Naar boven