[Ontwerpwijzigingsplan Langelilleweg 13 te Langelille]

Logo Weststellingwerf

Ontwerpwijzigingsplan Langelilleweg 13 te Langelille

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 26 april 2018 ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan ‘Langelilleweg 13 te Langelille’. Het wijzigingsplan is ook te raadplegen via de websites www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0098.WPLangelilleweg13-ON01.

Bestemmingswijziging

Het perceel Langelilleweg 13 te Langelille heeft in het bestemmingsplan Buitengebied 2014 een agrarische bestemming. Omdat de agrarische bedrijfsvoering is beëindigd hebben de bedrijfsgebouwen hun functie verloren. De eigenaar van het perceel heeft de gebouwen in gebruik ten behoeve van een autoservicebedrijf. Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de agrarische bestemming in een bedrijfsbestemming. Het overige deel van het oude agrarische bouwvlak behoudt een agrarische bestemming maar dan zonder bouwmogelijkheden (zonder bouwvlak).

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan kan van 26 april 2018 t/m 6 juni 2018 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien. Hiervoor kunt u terecht bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 60, 8470 AB Wolvega. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. U kunt hiervoor een afspraak maken door contact op te nemen via telefoonnummer 140561.

 

Naar boven