Bestemmingsplan Dwarsweg 56-58 in Heukelum niet vastgesteld, gemeente Lingewaal

Logo Lingewaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 12 april 2018 heeft besloten het bestemmingsplan Dwarsweg 56-58 niet vast te stellen. Het aan de gemeenteraad aangeboden bestemmingsplan voorzag in de oprichting van twee woonwagenstandplaatsen.

 

Door de weigering blijft voor de beoogde locatie het bestemmingsplan ‘Het Hoge Land III’ het geldende bestemmingsplan.

 

Ter inzage

Het raadsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken ligt vanaf 26 april 2018 zes weken ter inzage op het gemeentehuis in Asperen tijdens openingstijden of op afspraak. De stukken van het ontwerp bestemmingsplannen kunt u via de volgende link raadplegen: https://www.lingewaal.nl/home/bekendmakingen_41699/item/ontwerpbestemmingsplan-dwarsweg-56-58-te-heukelum_33250.html#titel33250 en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Beroep

Tegen het besluit tot weigeren van vaststelling van het bestemmingsplan kan met ingang van vrijdag 27 april 2018 gedurende zes weken schriftelijk beroep door belanghebbenden worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het besluit van de gemeenteraad wordt onherroepelijk op vrijdag 8 juni 2018 tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Door de weigering blijft voor de beoogde locatie het bestemmingsplan ‘Het Hoge Land III’ het geldende bestemmingsplan.

Naar boven