Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Uitwerkingsplan Bedrijventerrein Nieuw Noord

Logo Zandvoort

Burgemeester en Wethouders van Zandvoort hebben ten behoeve van het uitwerkingsplan “Bedrijventerrein Nieuw Noord”, een verzoek om vaststelling van een hogere waarde in het kader van de Wet geluidhinder ingediend bij Omgevingsdienst IJmond. Het hogere waardenbesluit heeft betrekking op wegverkeerslawaai en spoorweglawaai. De bevoegdheid van het college tot vaststelling van hogere waarden is gedelegeerd aan het algemeen bestuur van Omgevingsdienst IJmond.

De directeur van Omgevingsdienst IJmond, gemandateerd bevoegd namens genoemd algemeen bestuur, maakt bekend dat er een ontwerpbesluit tot vaststelling van de hogere waarde voor de geluidbelasting is genomen.

Het Besluit tot vaststelling van de hogere waarde ligt met ingang van 25 april 2018 gedurende zes weken, samen met het uitwerkingsplan “Bedrijventerrein Nieuw Noord”, ter inzage bij de balie van het gemeentehuis van Zandvoort, Swaluëstraat 2, 2042 KB te Zandvoort en bij Omgevingsdienst IJmond, Stationsplein 48b te Beverwijk op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Binnen de bovenstaande termijn kunnen belanghebbenden beroep indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag, onder vermelding van “Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Uitwerkingsplan Bedrijventerrein Nieuw Noord, bouw van 2 woontorens en woonwerkwoningen aan de Kamerlingh Onnesstraat te Zandvoort binnen de geluidszones van de Kamerlingh Onnesstraat en de spoorlijn Haarlem-Zandvoort”

Naar boven