Ontwerpwijzigingsplan Tuinweg ong,Oisterwijk

Logo Oisterwijk

Plangebied en doel

Met het wijzigingsplan wordt de realisatie van 1 woning mogelijk gemaakt op een perceel aan de Tuinweg in Oisterwijk.

 

Zakelijke beschrijving anterieure overeenkomst over grondexploitatie

Volgens de Wet ruimtelijke ordening is de gemeente verplicht om haar kosten voor een bestemmingsplan op de initiatiefnemer te verhalen. Daarom zijn nadere afspraken gemaakt met de initiatiefnemer. Deze zijn vastgelegd in een overeenkomst. Tegelijk met het plan ligt ook de zakelijke beschrijving van de anterieure exploitatieovereenkomst ter inzage.

 

Ontwerpbeschikking hogere grenswaarde Wet geluidhinder

In het plan is de realisatie van een nieuwe woning mogelijk waarbij de geluidbelasting boven de voorkeursgrenswaarde uit de Wet Geluidhinder zal uitkomen. Daarom is de gemeente voornemens om een hogere grenswaarde vast te stellen vanwege de geluidhinder op de bedoelde woning. Ingevolge artikel 110c Wet geluidhinder liggen het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken gelijktijdig met het ontwerpwijzigingsplan vanaf 27 april 2018 gedurende 6 weken ter inzage. Het is niet in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl , maar wel op de overige genoemde wijzen.

Ter inzage ontwerpwijzigingsplan en kennisgeving zakelijke overeenkomst

 

Op 10 april 2018 heeft het college besloten om het ontwerpwijzigingsplan Tuinweg ong, Oisterwijk [NL.IMRO.0824.WPTuinwegong-ON01] ter inzage te leggen. Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van 27 april 2018 tot en met 7 juni 2018 gedurende 6 weken ter inzage. het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunt u inzien:

 

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • op oisterwijk.nl/bestemmingsplannen ziet u de directe link naar het ontwerpwijzigingsplan op ruimtelijkeplannen.nl

  • bij de centrale publieksbalie op het gemeentekantoor van Oisterwijk, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 uur - 17.00 uur, op donderdag van 8.30 uur - 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur - 13.00 uur. U kunt de stukken alleen inzienen, als u er een vraag over wilt stellen kunt u een afspraak maken. Dit doet u telefonisch via (013) 529 13 11.

 

De zakelijke beschrijving is alleen in te zien bij de centrale publieksbalie op het gemeentekantoor.

 

Indienen zienswijze

U kunt tijdens de inzagetermijn van 6 weken uw zienswijze (mening of opmerkingen) indienen. Dit kan (bij voorkeur) schriftelijk bij het college van Oisterwijk, Postbus 10101, 5060 GA in Oisterwijk. Een mondelinge zienswijze kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. U vindt de naam van deze ambtenaar in de stukken die ter inzage liggen.

Belanghebbenden kunnen een zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit hogere grenswaarde richten aan het college van Oisterwijk. Postbus 10101, 5060 GA Oisterwijk.

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar, te bereiken via telefoonnummer (013) 529 13 11.

 

Naar boven