Gemeente Bernheze – verlenging inzagetermijn exploitatieplan ‘Woningbouw De Erven’ Heesch – 25 april 2018

Logo Bernheze

 

Op 21 maart 2018 maakten burgemeester en wethouders bekend dat de gemeenteraad van Bernheze in zijn vergadering van 1 februari 2018 o.a. het exploitatieplan ‘Woningbouw de Erven’ heeft vastgesteld. De stukken zijn vanaf 22 maart 2018 raadpleegbaar gesteld en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Na controle van de stukken blijkt de vindbaarheid van de toelichting niet aan onze wensen te voldoen. Daarom wordt de inzagetermijn en de mogelijkheid om beroep in te stellen tegen het exploitatieplan verlengd met drie weken.

Inzage

Het vastgestelde exploitatieplan ligt nog tot en met 23 mei 2018 op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl NL.IMRO.1721.EPWoningbDeErven-vg01.

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van inzage kunnen belanghebbenden, tegen het besluit tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan en het exploitatieplan, beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt, kunnen enkel tegen de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp beroep instellen.

Crisis- en herstelwet

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit houdt in dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. U dient in het in het beroepschrift te vermelden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

 

Burgemeester en wethouders van Bernheze

Naar boven