VOORONTWERPUITWERKINGSPLAN‘CUIJK, DE VALUWE, FASE 4’

Logo Cuijk

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat overeenkomstig de Inspraakverordening het voorontwerpuitwerkingsplan ‘Cuijk, de Valuwe fase 4’ ter inzage wordt gelegd. Deze bekendmaking is tevens een vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening.

Het plangebied omvat de uit te werken woonbestemmingen aan de Goudenrijderstede tussen de Keurvorsterstede en de Valuwe te Cuijk (5431 AA en 5431 AX). Voor het plangebied geldt nu het bestemmingsplan 'Cuijk, De Valuwe, fase 3 en 4'. Op deze locatie ligt de bestemming 'Wonen - Uit te werken'. In het uitwerkingsplan worden aantal en type woningen vastgelegd en worden bouwregels gegeven. Door middel van het opstellen van dit uitwerkingsplan wordt de ontwikkeling van 52 woningen mogelijk gemaakt.

Het voorontwerpuitwerkingsplan en de bijbehorende stukken liggen twee weken ter inzage van woensdag 25 april tot en met 8 mei 2018. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.09BPUvaluwe4-VO01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie op het voorontwerpuitwerkingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan de burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de mevrouw A. Hozee, afdeling Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Inspraakreacties kunt u niet per e-mail indienen.

Cuijk, 24 april 2018

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven