Hogere waarde Wet geluidhinder Marmelhorstweg 2 te Voorst

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek zijn voornemens een hogere waarde (ex artikel 83) vast te stellen in het kader van de Wet geluidhinder.

 

Het besluit wordt genomen in het kader van de omgevingsvergunning voor vestiging van een kinderdagverblijf in een voormalig agrarisch bedrijfsgebouw op Marmelhorstweg 2 te Voorst. Uit onderzoek blijkt dat de voorkeurswaarde van 48 dB op de gevel wordt overschreden. Door het geluid van het wegverkeer is de geluidsbelasting op de gevel van het gebouw 53 dB (na wettelijke aftrek).

 

Inzage

Het ontwerpbesluit ligt van 26 april 2018 tot en met 6 juni 2018 voor iedereen ter inzage. Wanneer u het ontwerpbesluit in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0315-292292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl.

 

Reacties

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de Publieksbalie.

Naar boven