Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning en verkeersbesluit voor het realiseren van een Kentucky Fried Chicken (KFC) restaurant op de hoek Peelo/Engelandlaan te Assen

Logo Assen

Burgemeester en wethouders van Assen maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij voornemens zijn overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3º van de Wabo af te wijken van de regels van het geldende bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een Kentucky Fried Chicken (KFC) restaurant op de hoek Peelo/Engelandlaan te Assen.

 

Terinzagelegging omgevingsvergunning

Het ontwerp-besluit omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 25 april gedurende 6 weken ter inzage.

 

Waar kunt u het plan en de bijbehorende stukken inzien?

U kunt de stukken tijdens werkdagen inzien bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis, Noordersingel 33. Tevens kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Hoe kunt u reageren?

Gedurende bovengenoemd termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld naar keuze schriftelijk dan wel mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bij het college kenbaar te maken. De schriftelijk in te brengen zienswijze dient te worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van Assen, Postbus 30018, 9400 RA Assen. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met mevrouw E. Langbroek via het telefoonnummer 140592.

 

Terinzagelegging Verkeersbesluit

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een verkeersbesluit hebben genomen voor een aansluiting op de Engelandlaan ten behoeve van de KFC.

 

Aansluiting Engelandlaan

Om het bedrijf goed bereikbaar te laten zijn, wordt er een aansluiting gemaakt op de Engelandlaan. Deze aansluiting is alleen voor het gemotoriseerde verkeer. Voor het langzaam verkeer wordt een aansluiting gemaakt op Hof van Parijs. Er wordt geen doorgaande verbinding gemaakt tussen de Engelandlaan en Hof van Parijs. Voor meer informatie inzake het verkeersbesluit verwijzen wij naar het volledige besluit in de Staatscourant (zie hieronder).

 

Ter inzage

Het verkeersbesluit treedt in werking op de dag na publicatie en ligt, met bijbehorende situatieschetsen, vanaf deze datum zes weken ter inzage bij de informatiebalie van het stadhuis. Dit besluit wordt tevens gepubliceerd in de Staatscourant (www.officiëlebekendmakingen.nl) van 25 april 2018. Hier is het volledige verkeersbesluit inclusief de bijbehorende tekeningen en een volledig overzicht van de genomen maatregelen te raadplegen.

   

Hoe kunt u reageren?

Iedere belanghebbende die het met dit besluit niet eens is, kan daartegen binnen zes weken na de datum van openbare bekendmaking een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Deze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 30018, 9400 RA te Assen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met mevrouw E. Langbroek via het algemene nummer 140592.

  

Naar boven