Sevenum, Snelkensstraat (19-04-2018)

Logo Horst aan de Maas

Ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden 2 vrijstaande woningen Snelkenstraat in Sevenum.

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 110a van de Wet geluidhinder en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Snelkensstraat in Sevenum, ter inzage ligt.

Toelichting

Dit ontwerpbesluit hogere grenswaarden heeft betrekking op de locatie Snelkensstraat in Sevenum, kadastraal bekend als gemeente Sevenum, sectie R, nummer 583.

Directe aanleiding voor de hogere grenswaarden procedure is het nieuwe bestemmingsplan "Snelkensstraat 16 Sevenum – Nieuwe Baan Tienray" ten behoeve van onder meer het realiseren van twee vrijstaande woningen.

Ter inzage

De stukken die betrekking hebben op deze publicatie liggen ter inzage met ingang van de dag na de publicatiedatum gedurende 6 weken in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 in Horst. Openingstijden informatiehoek: ma. van 8.00 tot 20.00 uur en di. t/m vr. van 8.00 tot 17.00 uur. Wanneer u de stukken op een ander tijdstip wilt inzien, kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (077)477 97 77.

Wanneer u een toelichting wenst bij de ter inzage liggende stukken, houdt dan rekening met de kantoortijden.

De stukken kunnen ook geraadpleegd worden op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl .

Zienswijze

Zienswijze tegen het ontwerpbesluit kunnen, gedurende de ter inzage termijn van zes weken, schriftelijk aan ons college van burgemeester en wethouders, Postbus 6005, 5960 AA Horst, worden ingediend of mondeling bij het team Omgeving.

Meer informatie

Deze informatie is ook terug te vinden op www.horstaandemaas.nl (zie bekendmakingen). Voor meer informatie kunt u ook terecht bij het team Omgeving , tel. (077)477 97 77.

Email geen rechtsgeldige correspondentie

Houdt u er rekening mee dat officiële reacties op procedures ondertekend moeten worden en daarom niet per email ingediend kunnen worden.

Horst, 19 april 2018

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,C.C. Leppink-Schuitema, burgemeester

Drs. J. van der Noordt MMO, secretaris

Naar boven