Ontwerpbestemmingsplan Kern Lintelo 2008, wijziging Gendringseweg 30

Logo Aalten

Met ingang van 19 januari 2018 ligt gedurende zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Kern Lintelo 2008, wijziging Gendringseweg 30’ ter inzage. Dit plan maakt de bouw van een woning mogelijk op locatie naast Gendringseweg 30 te Lintelo.

Inzien

Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.WP00033-ON01) of via onze website www.aalten.nl onder Inwoners/Bekendmakingen/Ruimtelijke plannen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor (Hofstraat 8 in Aalten).

Zienswijze

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij het college. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Lintelo 2008, wijziging Gendringseweg 30’.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via telefoonnummer (0543) 49 33 33.

Wet geluidhinder

Het plan is om voor de nieuwe woning aan de Gendringseweg 30 te Lintelo een hogere grenswaarde als bedoeld in de Wet geluidhinder vast te stellen. Die hogere grenswaarde bedraagt maximaal 55 dB. Het ontwerpbesluit tot vaststelling van deze hogere grenswaarde ligt eveneens met ingang van 19 januari 2018 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bestuur en Openbare Ruimte. Binnen deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen over dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijze kunnen gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders van Aalten, postbus 119, 7120 AC Aalten.

 

Naar boven