V E R K E E R S B E S L U I T :

Logo Hulst

gelet op artikel 18 van de ‘Wegenverkeerswet-1994’ zijn de burgemeester en wethouders bevoegd tot het nemen van verkeersbesluiten op wegen gelegen binnen de gemeente Hulst, voor zover deze wegen niet in beheer zijn bij het Rijk, de provincie Zeeland of het Waterschap Scheldestromen;

gelet op het bepaalde in het “Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990” en het “Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer” (“B.A.B.W.”).

O V E R W E G E N D E :

dat er vanuit de Broodmarkt en omgeving geen directe fietsverbinding is naar de Grote Markt;

om fietsgebruik in en buiten de binnenstad te stimuleren;

dat we het onderbord OB52 ”uitgezonderd fietsers” van bijlage I van het “Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990”, plaatsen onder het bord C2 (eenrichtingsweg) in de Piersensstraat ter hoogte van huisnr. 3;

dat ingevolge artikel 24 van het ‘B.A.B.W.’ advies is gevraagd aan de Politie Zeeland, district Zeeland;

dat de verkeersmaatregel betrekking heeft op een weg die in eigendom en beheer aan de gemeente Hulst toebehoort;

B E S L U I T E N:

Door plaatsing van het onderbord OB52 “uitgezonderd fietsers” van bijlage I van het “Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990” onder bord C2 (eenrichtingsweg gesloten voor voertuigen) in de Pierssensstraat thv huisnr. 3 zal fietsverkeer hier in beide richtingen mogen fietsen.

Hulst, 15 maart 2018.

Burgemeester en Wethouders van Hulst,

De Secretaris, De Burgemeester,

B E Z W A A R :

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedereen wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, hiertegen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit bekend is gemaakt, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en Wethouders, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van bezwaar.

Naar boven