Voorbereiding bestemmingsplan Wheermolen-West, 4e fase 2018

Logo Purmerend

Burgemeester en wethouders van de gemeente Purmerend maken overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat het voornemen bestaat om een bestemmingsplan als bedoeld in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor te bereiden voor het plangebied Wheermolen-West, 4e fase 2018.

Aanleiding

De gemeente heeft een verzoek ontvangen om de bestemming van het gebied te wijzigen ten behoeve van de realisatie van 12 eengezinswoningen en een appartementengebouw met 29 appartementen. Het betreft de laatste fase van de herontwikkeling van Wheermolen-West. Het plangebied wordt aan de noord- en westzijde gevormd door de spoorweg Zaandam-Hoorn, aan de zuidzijde wordt het plangebied begrensd door de Saturnusstraat en aan de oostzijde door Vesta en Mira.

Stukken ter inzage e.d. (artikel 1.3.1, tweede lid, Bro)

Deze kennisgeving is alleen bedoeld om kenbaar te maken dat het voornemen bestaat een nieuw bestemmingsplan voor te bereiden. Er worden nog geen stukken betreffende dit voornemen ter inzage gelegd, er wordt nog geen gelegenheid geboden betreffende dit voornemen zienswijzen naar voren te brengen en er wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen betreffende dit voornemen. Zodra de procedure start wordt een kennisgeving hiervan gepubliceerd in het Purmerends Nieuwsblad en de Staatscourant.

Vragen?

Voor meer informatie neemt u contact op met mevr. C.T. Bernaards van het Ruimtelijk Domein, op telefoonnummer 0299-452 452.

 

Naar boven