Ontwerp bestemmingsplan Verlegging Leiding Gasunie W-540-01 t.p.v. J.C. van Hattumweg

Logo Amstelveen

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat in procedure wordt gebracht het ontwerp bestemmingsplan “Verlegging Leiding Gasunie W-540-01 t.p.v. J.C. van Hattumweg” met de bijbehorende stukken (IDN : NL.IMRO.0362.11AB-OW01).

De gasleiding dient ter plaatse van de kruising met de J.C. van Hattumweg verlegd te worden, omdat de trambaan naar het opstelterrein toe op de bestaande gasleiding komt te liggen. Aangezien

de gasleiding een ‘bestemde leiding’ is, moet het bestemmingsplan worden gewijzigd.

Plangebied

Het deel van de gasleiding dat verlegd gaat worden ligt deels in de Legmeerpolder en in Westwijk. De gasleiding ligt onder Hammarskjöldsingel en gaat onder de J.C. van Hattumweg door richting het nieuw te bouwen opstelterrein in de Legmeerpolder.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes (6) weken ter inzage met ingang van 19 april 2018.

De stukken zijn op de volgende wijzen in te zien:

Digitaal

U kunt het digitale ontwerp bestemmingsplan " Verlegging Leiding Gasunie W-540-01 t.p.v. J.C. van Hattumweg” raadplegen op

  • de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl onder http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0362.11AB-OW01

  • en op de gemeentelijke website onder: http://ro0362.ropubliceer.nl, via deze site kunt u tevens digitaal reageren.

Papier

Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen gedurende de genoemde termijn ter inzage bij de balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis, Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen. Aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30–15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, vrijdag 8.30-12.30 uur).

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder een zienswijze betreffende dit ontwerp bestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Amstelveen, Postbus 4, 1180 BA Amstelveen, onder vermelding van Z-2018/019104.

Een zienswijze kan ook digitaal worden ingediend via http://ro0362.ropubliceer.nl.

Een zienswijze kan ook mondeling naar voren worden gebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u via het centrale nummer 020 540 4911 een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Naar boven