Kennisgeving m.e.r.-beordelingsbesluit

Logo Renkum

Op 23 maart 2018 hebben wij Hooijer Renkum B.V. een schriftelijke mededeling (verder: aanmeldingsnotitie) ontvangen, voor het innemen van onbewerkte houtproducten in diverse vormen en het verwerken daarvan tot biomassa in een hoeveelheid van 19.500 ton per jaar en het innemen en verwerken van bermmaaisel van snel- en rijkswegen in een hoeveelheid van 15.000 ton per jaar aan de Fonteinallee 14 te Doorwerth.

Wij hebben besloten, gelet op artikel 7.17, eerste lid van de Wet milieubeheer (Wm), dat er voor de activiteiten zoals opgenomen in de aanmeldingsnotitie, geen milieueffectrapport (MER) hoeft te worden opgesteld.

 

Rechtsbescherming 

Een m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wetbestuursrecht (Awb). Een dergelijke beslissing is niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij dit besluit een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Indien u rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, kunt u uw bezwaarschrift binnen 6 weken indienen bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Renkum, Postbus 9100, 6860 HA Oosterbeek.

Dit besluit staat in relatie tot de aanvraag van Hooijer Renkum B.V. om een omgevingsvergunning voor de activiteit milieu alsmede tot de op 6 oktober 2017 op basis van deze aanvraag verleende omgevingsvergunning. De procedure tot vergunningverlening is al afgerond. De onderhavige beslissing maakt als zodanig deel uit van de verleende omgevingsvergunning milieu.

 

Het besluit en de bijbehorende stukken kunt u na afspraak inzien bij de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA). De ODRA is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur. Het telefoonnummer is (026) 37 71 600. Het e-mailadres is postbus@odra.nl.

 

Naar boven