Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder - Naarderstraat 66

Logo Huizen

Op 12 april 2018 heeft het college van B&W de hogere waarde Wet geluidhinder voor de Naarderstraat 66 definitief vastgesteld. Het besluit hoort bij het vastgestelde uitwerkingsplan voor de Naarderstraat 66 (vastgesteld op 2 juni 2017). Het besluit ligt vanaf 20 april 2018 gedurende 6 weken ter inzage voor beroep.

Inhoud besluit

In het eerder vastgestelde uitwerkingsplan Naarderstraat 66 wordt de bouw mogelijk gemaakt van een appartementengebouw met maximaal drie bouwlagen. In de toelichting bij dit uitwerkingsplan is opgenomen dat als gevolg van het wegverkeer op de Naarderstraat een hogere waarde voor geluid op de gevel van de toekomstige appartementen moet worden vastgesteld. Met het vastgestelde besluit hogere waarde Wet geluidhinder - Naarderstraat 66 wordt dit geregeld.

In zien besluit

Het besluit ligt ter inzage bij het Klantcontactpunt (centrale receptie) in het gemeentehuis. Het Klantcontactpunt is geopend op ma, di, wo, do: 08.30-17.00 en vr: 08.30-16.00 uur. De informatie is vanaf 20 april 2018 ook te vinden via www.huizen.nl > Bouwprojecten > Naarderstraat 66.

Beroep instellen

De beroepstermijn loopt van 21 april 2018 tot en met 1 juni 2018. Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    belanghebbenden die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • -

    belanghebbenden, maar alleen voor zover het de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit betreft dat al ter inzage heeft gelegen (niet van toepassing omdat het besluit niet is gewijzigd);

  • -

    belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

Het besluit treedt in werking op 2 juni 2018. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit over de hogere waarde voor het geluid. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding van het besluit wel op. Het besluit treedt in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de beroepstermijn moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Huizen, 19 april 2018

Naar boven