Ontwerp wijzigingsplan ‘Dammekade 3 in Boskoop’

Logo Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend, dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Dammekade 3 in Boskoop’ ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 19 april tot en met 30 mei 2018 (gedurende een periode van zes weken) voor een ieder ter inzage ligt.

Projectinformatie

Initiatiefnemer heeft bij de gemeente een verzoek ingediend om gebruik te willen maken van de wijzigingsbevoegdheid, zoals die onder artikel 27.5 in het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied Boskoop, derde actualisatie’ is opgenomen voor de toepassing van de ‘Ruimte-voor-Ruimteregeling’ en in het kader daarvan ter compensatie van de sanering van bedrijfsbebouwing e.d. op het perceel Dammekade 3, een woning direct ten zuiden van de Dammekade 1 te willen bouwen. Daartoe wordt een wijzigingsplan ‘Dammekade 3 in Boskoop' opgesteld.

Wanneer en waar kunt u het plan analoog en digitaal inzien?

  • Het ontwerp wijzigingsplan met bijbehorende stukken kunt u gedurende de voornoemde termijn van terinzagelegging inzien bij de Informatiebalie van het gemeentehuis Alpen aan de Rijn. Stadhuisplein 1 te Alphen aan den Rijn (voor actuele openingstijden zie www.alphenaandenrijn.nl);

  • U kunt het ontwerp wijzigingsplan met bijbehorende stukken ook digitaal inzien via de gemeentelijke website www.alphenaandenrijn.nl/bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl via het zoekvak ID onder vermelding van NL.IMRO.0484.BKbuigebbosk4wij-ON01;

  • Deze mogelijkheid wordt u ook geboden bij de informatiebalie in het gemeentehuis.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn, onder vermelding van ‘zienswijzeontwerp wijzigingsplan Dammekade 3 in Boskoop’.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het Office Management van de afdeling Ruimte van de gemeente Alphen aan den Rijn op telefoonnummer 140172. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen de vaststelling van het wijzigingsplan.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen aan den Rijn, 18 april 2018

Naar boven