Gemeente Beesel - Omgevingsvergunning voor oprichten woning op perceel Bussereindseweg 36 in Beesel

Logo Beesel

Omgevingsvergunning voor oprichten woning op perceel Bussereindseweg 36 in Beesel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken in het kader van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat op 11 april 2018 omgevingsvergunning is verleend voor het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan en bouwen voor het oprichten van een woning op het perceel kadastraal bekend gemeente Beesel sectie O nummer 406, plaatselijk bekend Bussereindseweg 36 Beesel.

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken is te raadplegen via de website www.beesel.nl>inwoners>bouwen en wonen>bestemmingsplannen>omgevingsvergunningen buitenplanse afwijkingen en via www.ruimtelijkeplannen.nl NL.IMRO.0889.OVBussereind36-VG01.

Er zijn geen zienswijzen ontvangen. Tijdens de inzagetermijn kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet in de gelegenheid zijn geweest om zienswijzen in te dienen. Belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de in het besluit ten opzichte van de ontwerp-vergunning aangebrachte wijzigingen, kunnen daartegen eveneens tijdens de inzagetermijn beroep instellen.

Een beroepschrift moet binnen 6 weken worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Een beroep schorst de werking van een besluit niet. Daarvoor moet u een verzoek om een voorlopige voorziening richten tot de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Beesel, 11 april 2018

Naar boven