Omgevingsvergunning ontwerpbeschikking

Logo Valkenswaard

Molenstraat 207

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken op grond van art. 3.10 van de Wabo en afdeling 3.4 Awb bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Nummer: Omschrijving :

OV 18033 bouwen van een vrijstaand bijgebouw t.b.v. kinderdagverblijf (als nevenactiviteit), Molenstraat 207 – 5554 TS – NL.IMRO.0858.OVmolenstraat207-ON01

De aanvraag en de ontwerpbeschikking met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 april 2018 gedurende zes weken ter inzage op www.valkenswaard.nl/ruimtelijkeplannen.

De plannen zijn ook te raadplegen:

  • -

    Op de digitale schermen in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15 (tijdens openstellingtijden);

  • -

    Via de computers bij de bibliotheek aan De Hofnar 12 in Valkenswaard en bij ontmoetingscentrum De Belleman aan Het Bruninckxdal 2 in Dommelen;

  • -

    Op de digitale informatiezuil het Dorpshuis aan de Dorpsstraat 55 in Borkel en Schaft (tijdens openstellingtijden).

Tijdens de terinzagelegging van zes weken (19 april tot en met 30 mei 2018) is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te brengen bij de gemeenteraad van Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen. Ga hiervoor naar www.valkenswaard.nl > internetbalie > webwinkel. U ziet dan in de lijst het product “Indienen van een zienswijze/ inspraak”.

Voor het digitaal indienen van een zienswijze moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Ook is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het team KCO, bereikbaar via telefoonnummer 040-2083444.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven