Onherroepelijk wijzigingsplan Frans Kuyperstraat 8 en Berktweg 1a Haaren

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het wijzigingsplan “Frans Kuyperstraat 8 en Berktweg 1a”onherroepelijk is geworden. Dit wijzigingsplan werd op 6 februari 2018 vastgesteld en is op 5 april maart 2018 onherroepelijk geworden.

Dit wijzigingsplan heeft betrekking op de percelen Frans Kuypersstraat 8 en Berktweg 1a in Haaren. Het wijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming op de locaties Frans Kuypersstraat 8 en Berktweg 1a in Haaren. Het wijzigingsplan voldoet aan de voorwaarden van de wijzigingsbevoegdheid. De locatie Berktweg 1 wordt voorzien van de bestemming Wonen. Op de locatie Frans Kuijperstraat komt een beperkt agrarisch bouwvlak zonder nieuwe bebouwingsmogelijkheden.

Bestemmingsplan inzien

U kunt dit wijzigingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het wijzigingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP18BGFKUYPBERKTW1-VA01.

Haaren, 18 april 2018

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven