Hernieuwde versie Ontwerpbestemmingsplan ‘Ten noorden van Middelburgseweg 3’

Logo Waddinxveen

Hernieuwde versie Ontwerpbestemmingsplan ‘Ten noorden van Middelburgseweg 3’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen maken bekend dat zij op 10 april 2018 hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Ten noorden van Middelburgseweg 3’. Het bestemmingsplan heeft als doel om de realisatie van drie woningen planologisch mogelijk te maken. Het plangebied is gelegen ten noorden van de Middelburgseweg 3 in het oostelijk gelegen buitengebied van Waddinxveen. Voor de exacte ligging wordt u verwezen naar de stukken.

Tweede besluit over het ontwerpbestemmingsplan

Eind 2016 is reeds over een ontwerpbestemmingsplan ten behoeve van het perceel ‘Ten Noorden van Middelburgseweg 3’ besloten. Dat ontwerpbestemmingsplan is naar aanleiding van een inloopavond niet formeel ter inzage gelegd. Ten opzichte van het eerdere plan is het bestemmingsplan gewijzigd. De ligging van de meest oostelijke woning is verschoven naar de Middelburgseweg. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden voor ontsluiting van de percelen Middelburgseweg 3 en Ten noorden van Middelburgseweg 3 gecreëerd.

Raadplegen van het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Ten noorden van Middelburgseweg 3’ is met ingang van 19 april 2018 gedurende zes weken (tot en met 30 mei 2018) raadpleegbaar via de computer bij de publieksbalie op het gemeentehuis, Beukenhof 1. Ook kunt u het plan inzien via de gemeentelijke website: http://www.waddinxveen.nl/bestuur/bestemmingsplannen-en-milieueffectrapportages_42485/, onder het kopje ‘Momenteel ter inzage’. Een andere mogelijkheid voor het inzien van het ontwerpbestemmingsplan is via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0627.BPmiddelburgseweg3 -0302).

Zienswijzen

U kunt tot en met 30 mei 2018 schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor vragen kunt u contact opnemen met de heer D. Koppenaal via telefoonnummer 140182. Alle tijdig binnengekomen zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan worden geanonimiseerd, gebundeld, samengevat en gezamenlijk beantwoord.

Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, de heer D. Koppenaal, telefoonnummer 140182 of via het e-mailadres ro@waddinxveen.nl.

Waddinxveen, 18 april 2018

Naar boven