Besluit onttrekking aan de openbaarheid locatie Dorpsstraat 28.

Logo Vught

Besluit tot onttrekking aan de openbaarheid van een gedeelte van het perceel achter de Dorpsstraat 28 (L4118).

Hierop is procedure 5 (zie procedurekader) van toepassing.

Inhoudelijke toelichting

Op 18 oktober 2017 is het ontwerpbesluit voor het onttrekken van 19 parkeerplaatsen gepubliceerd in het Klaverblad. Dit ontwerpbesluit heeft 6 weken ter inzage gelegen in het gemeentehuis van Vught. Tijdens deze periode zijn geen zienswijzen ingediend. Vandaar dat op 15 maart 2018 de gemeenteraad heeft besloten 19 parkeerplaatsen te onttrekken aan de openbaarheid.

Het besluit van vaststelling ligt vanaf 19 april 2018 tot en met 30 mei 2018 ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 in Vught, tijdens de openingsuren. Tegen betaling kunt u afschriften krijgen van de stukken die ter inzage liggen.

Wat kunt u doen als u het niet mee bent met het besluit?

U kunt tegen deze beslissing een beroepschrift indienen. U doet dit bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.

Een beroepschrift moet binnen zes weken ingediend zijn. De termijn van zes weken begint op de dag van terinzagelegging van dit besluit. Het beroepschrift moet u schriftelijk indienen en moet een motivering bevatten.

Voor het indienen van een beroepschrift bent u griffierecht verschuldigd. U ontvangt hierover bericht van de griffier van de Rechtbank.

 

Naar boven