Ontwerp Bestemmingsplan De Zwaan

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken het volgende bekend.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘De Zwaan’ met de daarbij behorende stukken ligt voor iedereen ter inzage op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van het perceel grond, gelegen aan de Zesstedenweg/hoek Raadhuislaan te Grootebroek, voor de bouw van 5 woningen.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 19 april 2018 voor zes weken ter inzage bij de gemeente Stede Broec. De stukken kunnen gedurende deze periode online worden ingezien op de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer:

NL.IMRO.0532.BPdezwaan-ON01

Voor het inzien van de papieren versie van het ontwerp bestemmingsplan kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte.

Zienswijzen

Binnen de termijn van zes weken kan iederen schriftelijk of mondeling zijn zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van Burgemeester en wethouders van Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling ruimte.

Contact

Voor het inzien van de papieren versie van het ontwerp bestemmingsplan en voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoonnummer: 0228-534100.

Naar boven