Bestemmingsplan Veegplan Buitengebied Winsum

Logo Winsum

 

Burgemeesters en wethouders van de gemeente Winsum maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Winsum op 14 december jl. het bestemmingsplan Veegplan Buitengebied Winsum gewijzigd heeft vastgesteld.

Inzagetermijn

Vanaf 17 januari tot en met 27 februari 2018 liggen de stukken voor iedereen ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis. De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website www.winsum.nl onder het kopje Ruimtelijke Plannen, of op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder de code NL.IMRO.0053.Veegplan-VA01.

Beroep

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 Wro, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan gedurende de inzagetermijn beroep indienen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Belanghebbenden kunnen ook beroep instellen tegen de wijzigingen.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die, waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

Een eventueel in te stellen beroep dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Een verzoek tot voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van genoemde afdeling.

Naar boven