ONTWERPBESTEMMINGSPLAN 'STOUGJESDIJK 278' MET BIJBEHORENDE STUKKEN TER INZAGE

Logo Oud-Beijerland

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Stougjesdijk 278 (NL.IMRO.0584.BPBUITEN2017012-ON99) met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft tot doel om het gehele perceel een woonbestemming te geven. De grond die direct grenst aan het woonperceel krijgt de bestemming agrarisch. De bestaande niet monumentale bedrijfsbebouwing wordt gesloopt en maakt plaats voor een nieuwe schuur en tweede woning. De nieuwe schuur zal als ensemble behorend bij de monumentale woning worden herbouwd. Het planvoornemen past niet binnen het geldende bestemmingsplan. Het voorliggende bestemmingsplan voorziet in het juridisch-planologisch kader voor de beoogde ontwikkeling.

Ter inzage

Op grond van het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan met alle bijbehorende stukken met ingang van zaterdag 14 april 2018 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag dagelijks geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur, op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 13.00 uur.

De stukken zijn ook te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel → bekendmakingen → bekendmakingen Gemeente Oud-Beijerland) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indiening zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk, maar eventueel ook mondeling op afspraak, een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Oud-Beijerland, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland onder vermelding van ‘zienswijze Ontwerpbestemmingsplan Stougjesdijk 278’.

Indien u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met Yvonne Bossche van afdeling Ontwikkeling, telefoon 088 - 647 15 31.

 

Oud-Beijerland 13 april 2018

Naar boven