Vaststelling ‘Structuurvisie Deurne 2030’ en ‘Nota Kostenverhaal 2018’

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat de gemeenteraad op 13 maart 2018 de ‘Structuurvisie Deurne 2030’ en de ‘Nota Kostenverhaal 2018’ heeft vastgesteld. 

De ‘Structuurvisie Deurne 2030’ heeft betrekking op het gehele grondgebied van de gemeente Deurne.

De structuurvisie bevat de visie op hoofdzaken van het ruimtelijk beleid van de gemeente Deurne. Ze gaat in op de wijze waarop de gemeente zich voorstelt dit beleid te realiseren. De ‘Structuurvisie Deurne 2030’ geeft de ruimtelijke mogelijkheden aan voor de verschillende functies en zet in op behoud en versterking van de omgevingskwaliteiten in de gemeente.

Ruimtelijke ontwikkelingen in het buitengebied en die een bepaalde omvang hebben, moeten gepaard gaan met een extra kwaliteitsverbetering van het landschap. In de ‘Nota Kostenverhaal 2018’ is geregeld hoe de omvang van die verbetering bepaald wordt.

U kunt de stukken digitaal inzien op www.deurne.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.  

De ‘Structuurvisie Deurne 2030’ en de ‘Nota Kostenverhaal 2018’ treden de dag na de bekendmaking in werking. Tevens worden dan de ‘Structuurvisie Deurne 2011’ en de ‘Nota Kostenverhaal 2014’ ingetrokken.

Tegen de vaststelling van de structuurvisie en de nota kostenverhaal staat geen mogelijkheid van bezwaar of beroep open.

Deurne, 12 april 2018

 

Naar boven