Ontwerpbestemmingsplan "Nieuw Weverseinde eo Puttershoek"

Logo Binnenmaas

OntwerpbestemmingsplanHet college van Binnenmaas maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Nieuw Weverseinde eo Puttershoek” vanaf maandag 16 april 2018 voor een periode van zes weken ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is opgesteld ten behoeve van de sloop van 23 woningen en de herbouw van 20 woningen. Het bestemmingsplan ‘Puttershoek’ staat dit bouwplan niet toe, aangezien de situering van de nieuwe woningen niet past binnen de bouwvlakken van de bestemming Wonen. 

Ter inzage

Tijdens de ter inzage termijn kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via www.binnenmaas.nl (onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’) en via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder IMRO-code NL.IMRO.0585.BPPTHNWeinde-ON01).

Zienswijze indienen

Tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze indienen. Deze zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de balie Omgevingszaken, via tel. 14 078.

 

Naar boven