BEKENDMAKING Ongewijzigd vastgesteld wijzigingsplan “Middelie 51, Middelie”

Logo Edam-Volendam

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat op 27 februari 2018 het plan tot wijziging van de bestemming ter plaatse van de Middelie 51 te Middelie (NL.IMRO.0385.WPMiddelie51-VG01) is vastgesteld

Het plan voorziet in de wijziging van de bestemming ‘Agrarisch met waarden’ in ‘Wonen’. Hiermee wordt het planologisch mogelijk gemaakt om ter plaatse een tweede woning te realiseren.

 

Ter inzage

Het wijzigingsplan is met ingang van 21 maart 2018  tot en met 2 mei 2018 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl (plannr: NL.IMRO.0385.WPMiddelie51-VG01) en op de gemeentelijke website onder bekendmakingen.

Het fysieke exemplaar van het wijzigingsplan ligt in de genoemde periode tevens ter inzage in het gemeentehuis, W. van der Knoopdreef 1, 1132 KN Volendam.

 

Instellen beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kan een belanghebbende die

- tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht; of

- aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze kenbaar heeft gemaakt,

beroep instellen tegen het wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking, daartoe dient tevens een verzoek om een voorlopige voorziening te worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het adres van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het ondertekende beroepschrift moet voor afloop van de inzagetermijn worden ingediend, en dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep.

 

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam, Edam-Volendam,  20 maart 2018

Naar boven