Ontwerp Bestemmingsplan Hengelose Es Noord (Nieuwe Es)

Logo Hengelo

Het ontwerp bestemmingsplan Hengelose Es Noord (Nieuwe Es) maakt de herontwikkeling van de Hengelose Es Noord (Nieuwe Es) mogelijk . Het plangebied Nieuwe Es wordt begrensd door de H. Leefsmastraat, C. Ritsemastraat, Van Alphenstraat, J. Tooropstraat en F. Versterstraat. Het bestemmingsplan maakt de bouw van maximaal 229 grondgebonden woningen (vervangende woningbouw) mogelijk en de daarbij behorende voorzieningen, zoals groen en wegen. Ook zijn de twee flats die gerenoveerd worden ingepast in dit bestemmingsplan.

 

Inzien en zienswijzen

U kunt het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken van 17 januari tot en met 27 februari 2018 op afspraak inzien in het stadskantoor aan de Hazenweg 121 in Hengelo en op www.hengelo.nl/?id=NL.IMRO.0164.BP0115-0201. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mw. D. Bouwhuis, telefoonnummer 14074. Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk, mondeling of digitaal zienswijzen indienen bij de gemeenteraad o.v.v. zaaknummer 2196848 . Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met mw. D. Bouwhuis, telefoonnummer 14074. Een digitale zienswijze kunt u uitsluitend kenbaar maken via www.hengelo.nl/rozienswijze. Omdat met dit plan de bouw van meer dan 11 woningen planologisch mogelijk wordt gemaakt, is het regime van de Crisis- en herstelwet van toepassing op de procedure en voorbereiding van dit bestemmingsplan.

 

Inloopbijeenkomst

Op maandag 29 januari bent u tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom in het bedrijfsrestaurant van het Stadskantoor aan de Hazenweg 121 in Hengelo. Medewerkers van de gemeente zijn tijdens deze avond aanwezig om u te informeren over het ontwerp bestemmingsplan Hengelose Es Noord (Nieuwe Es) en de procedure.

Naar boven