Gemeente Midden-Delfland - Ontwerpbesluit omgevingsvergunning - Ontwerpbesluit omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing en anterieure overeenkomst Gaagweg 46a in Schipluiden

Logo Midden-Delfland

Ontwerpbesluit Gaagweg 46a Schipluiden met ruimtelijke onderbouwing en de zakelijke inhoud van de anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbesluit met ruimtelijke onderbouwing en de zakelijk inhoud van de anterieure overeenkomst Gaagweg 46a Schipluiden met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.ovGaagweg46aSL-on01 ter inzage leggen.

 

Planbeschrijving en plangebied

Het ontwerpbesluit “Gaagweg 46a Schipluiden” voorziet in de realisatie van één woning. De bestaande woning en opstallen worden gesloopt.

Het ontwerpbesluit vervangt een deel van het geldende bestemmingsplan “Buitengebied Gras” dat 25 juni 2013 is vastgesteld door de gemeenteraad. De nieuwe woning valt buiten het bouwlak en deel op agrarische grond. Het bestemmingsplan maakt de bouw van een woning hier niet mogelijk.

 

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.ovGaagweg46aSL-on01 ligt, met de hierbij behorende stukken, met ingang van 6 april 2018 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

 

De documenten zijn als PDF ook te raadplegen op www.middendelfland.nl > Actueel > Stukken ter inzage of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u voor “bestemmingsplannen” onder de kop “Een plan BEKIJKEN”, waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerpbesluit op te roepen op het scherm. Dit kan bijvoorbeeld door de naam van het ontwerpbesluit in te typen of in te zoomen op de kaart.

 

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van de terinzageligging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website www.middendelfland.nl > Actueel > Stukken ter inzage.

Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

U kunt contact opnemen met de volgende medewerker van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving voor nadere informatie over het bestemmingsplan: Kim Blom (015) 380 41 99.

 

Schipluiden, 5 april 2018

Naar boven