Aanpassing grens bebouwde kom Lent, gemeente Nijmegen

Logo Nijmegen

De gemeenteraad van Nijmegen maakt bekend dat is besloten de grens van de bebouwde kom van Lent, gemeente Nijmegen te wijzigen. Dit in verband met de ontwikkeling van de woningbouw in gebied De Stelt en het oostelijke deel van “eiland” Veur Lent. Besloten is de grens van de bebouwde kom van Lent, gem. Nijmegen zoals deze is aangewezen bij raadsbesluit van 25/05/2011 nr. 117-2010 als volgt aan te passen:

Vanaf de bestaande grens van de bebouwde kom op het punt van de Oudedijk (voorheen Bemmelsedijk) ca. 100 meter ten oosten van de Prins Mauritssingel

Het tracé direct ten zuiden van de Oudedijk volgend in oostelijke richting tot aan de Bemmelsedijk

De zuidzijde van de Bemmelsedijk volgend tot aan de Steltsestraat

Op dit punt aan te sluiten op de bestaande grens van de bebouwde kom Lent, gem.

Nijmegen

Een en ander zoals is aangegeven op de bij dit besluit behorende situatietekening d.d. 17-10-2017.

 

 

 

Dit besluit ligt gedurende zes weken na heden voor eenieder ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 Nijmegen (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur en op donderdag van 09.00-20.00 uur).

Gedurende deze termijn kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht door belanghebbenden tegen dit besluit een bezwaarschrift worden ingediend bij de gemeenteraad van Nijmegen, Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Het is mogelijk om uw bezwaarschrift digitaal in te dienen via een webformulier in de digitale balie van de gemeente Nijmegen (www.nijmegen.nl). Voor het indienen van een digitaal bezwaarschrift dient u in het bezit te zijn van een DigiD.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Degenen die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen, indien er sprake is van spoedeisend belang, tevens op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, bij de president van de Arrondissementsrechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem vragen een voorlopige voorziening te treffen. Voor het behandelen van een dergelijk verzoek wordt griffierecht geheven.

 

Aldus vastgesteld in de openbare raadsvergadering van 20 december 2017.

De raadsgriffier a.i. ,

Drs. Y.A. van Delft

De voorzitter,

Drs. H.M.F. Bruls

Naar boven