Rectificatie terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Euryza-West

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht geven kennis van de terinzagelegging van de ontwerp-omgevingsvergunning ‘Euryza-West' (2017-329-U) voor het ontwikkelen van maximaal 28 appartementen en maximaal 20 grondgebonden woningen op het westelijk deel van het voormalige Euryzaterrein. De aanvraag heeft betrekking op de activiteit 'Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening' (fase 1).

Tevens geven burgemeester en wethouders van Zwijndrecht kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbesluit hogere grenswaarden voor 48 woningen.

In verband met het niet-volledig ter inzage leggen van stukken vindt opnieuw publicatie en terinzagelegging van de ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerpbesluit hogere grenswaarden plaats en gaat de termijn van zes weken voor het indienen van zienswijzen opnieuw in. Eventueel reeds ingediende zienswijzen hoeven niet opnieuw te worden ingediend.

Inloopavond woningbouwlocatie Euryza

Op woensdag 18 april 2018 organiseert de gemeente in het gemeentehuis (kamer 1, 1e verdieping) een inloopavond voor belangstellenden die meer willen weten over de woningbouwontwikkeling, de ontwerp-omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit Hogere grenswaarden. Tussen 17.00 uur en 20.00 uur kunt u vrij binnenlopen. Medewerkers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) en het ontwerpbesluit hogere waarden liggen vanaf 12 april 2018 gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00. De ontwerp-omgevingsvergunning is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen → omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure)). Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden is in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen → hogere grenswaarden).

Zienswijze

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden naar voren brengen onder vermelding van 'zienswijze ontwerp Euryza-West' op de volgende wijze:

  • 1.

    schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • 2.

    per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • 3.

    mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).  

     

    Zwijndrecht, 11 april 2018

Naar boven