Vaststelling wijzigingsplan‘Caliskamp 3’ te Laren

Logo Laren

 

Nadat het ontwerp wijzigingsplan ter inzage heeft gelegen hebben Burgemeester en Wethouders op 27 maart 2018 het wijzigingsplan ‘Caliskamp 3’ (NL.IMRO.0417.WPCaliskamp3-Va01) gewijzigd vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het wijzigingsplan betreft een perceel gelegen op het bedrijventerrein Caliskamp aan de Caliskamp 3 te Laren. De bedrijfsactiviteiten aan de Caliskamp 3 zijn al eerder gestaakt en het wijzigingsplan maakt de realisatie van zeven woningen mogelijk.

Bij de vaststelling van het plan zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd:

In de begripsbepalingen is onder 1.37 gewijzigd dat het peil voor een gebouw de gemiddelde hoogte van het aansluitende afgewerkte maaiveld plus 0.39 m1 is en is op de verbeelding de goothoogte en nokhoogte verlaagd naar 5 meter en 8 meter en is de bestaande matenregeling komen te vervallen.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt gedurende 6 weken met ingang van 10 april 2018 tot en met 21 mei 2018 ter inzage en kan worden ingezien in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. Inzage kan uitsluitend op afspraak. Telefoonnummer 14 035. Tevens kunt u het wijzigingsplan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag een beroepschrift worden ingediend door degene die eerder een zienswijze heeft ingediend. Daarnaast kan een ieder een beroepschrift indienen tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het eerder ter inzage gelegde ontwerp wijzigingsplan zijn aangebracht. Tot slot kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken, een beroepschrift indienen.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat de inwerkingtreding van het vastgestelde wijzigingsplan wordt opgeschort. Om de werking van het vaststellingsbesluit op te schorten moet een voorlopige voorziening aangevraagd worden. Een verzoek hiertoe kan worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift eveneens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Laren, 5 april 2018

Naar boven