Ontwerpwijzigingsplan Julianastraat e.o.

Logo Kollumerland en Nieuwkruisland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken bekend dat vanaf 12 april 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het:

-ontwerp wijzigingsplan Julianastraat e.o.

Dit wijzigingsplan voorziet in de herinrichting ten behoeve van woningbouw in het gebied globaal begrensd door de Wilhelminastraat (noordkant), de Bernhardlaan (zuidkant), de achterste perceelsgrenzen van de woningen aan de Eskesstraat (westkant) en de Spijkerstraat (oostkant) in Kollum. Het wijzigingsplan biedt ruimte voor in totaal vijf vrije kavels en 19 sociale huurwoningen met bijbehorende tuinen en infrastructuur.

De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis in Kollum tijdens openingstijden. Het ontwerpwijzigingsplan is ook te raadplegen via www.kollumerland.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (met de IMROcodering NL.IMRO.0079.WpKoJulianastr17-Ow01)

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een belanghebbende bij voorkeur schriftelijk een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum. Onder vermelding van zaaknummer 2018-Z72278.

Informatieavond

Op 24 april 2018 wordt vanaf 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis in Kollum een informatieavond gehouden. De informatieavond wordt georganiseerd door de gemeente en Thús wonen. Tijdens deze avond kunt u informatie krijgen en vragen stellen over het ontwerp wijzigingsplan, de te realiseren huurwoningen en de vrije kavels.

Voor inhoudelijke vragen, het inzien van het plan buiten openingstijden of het mondeling indienen van een zienswijze, kunt u contact opnemen met de afdeling Doarpen&Wiken, telefoonnummer 0519-298888. Afspraken zullen plaatsvinden in het gemeentehuis is Dokkum.

Deze aankondiging is tevens een kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

Naar boven