Bekendmaking Wegenwet; Bottelstraat

Logo Nijmegen

Bestemming als openbare weg nieuwe straat/terrein aan Bottelstraat te Nijmegen

 

Burgemeester en wethouders van Nijmegen maken bekend dat door de gemeenteraad in de vergadering van 7 maart 2018 is besloten om de nieuwe weg en het binnenterrein toegankelijk via een doorgang vanaf de Bottelstraat in de benedenstad de bestemming openbare weg te geven. Het betreft het gebied zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende situatietekening d.d. 31-05-2017.

 

Voor Bottelstraat 10 (voormalig pand Framy Meubelen) en het aanliggende terrein daarachter is een bouwplan in ontwikkeling. Het plan voorziet in een doorgang vanaf de Bottelstraat naar een binnenterrein dat toegang geeft tot de hier te bouwen panden. Bedoeling is dat de nieuwe weg via de doorgang richting de bebouwing na gereedkoming van het bouwplan wordt overgedragen aan de gemeente en openbaar toegankelijk is. In verband hiermee is aan betreffend weggedeelte inclusief binnenterrein op grond van de Wegenwet de status van openbare weg toegekend.

 

Het betreffende besluit en bijbehorende situatietekening ligt gedurende zes weken na heden voor eenieder ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Marienburg 30 Nijmegen (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur en op donderdag van 09.00-20.00 uur).

Gedurende deze termijn kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht door belanghebbenden tegen dit besluit een bezwaarschrift worden ingediend bij de raad van de gemeente Nijmegen, postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

 

 

 

 

 

 

Naar boven