Ontwerpbestemmingsplan "Ruinerweg 5-7, Echten"

Logo De Wolden

Burgemeester en wethouders van De Wolden leggen het ontwerpbestemmingsplan “Ruinerweg 5-7, Echten ” ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Het plan

Het plan gaat uit van de realisatie van een pannenkoekenrestaurant op de voormalige locatie van Staatsbosbeheer op het perceel Ruinerweg 7 te Echten. Dit perceel krijgt een horecabestemming (restaurant).

Het perceel Ruinerweg 5 was oorspronkelijk de bedrijfswoning behorende bij de gebouwen van Staatsbosbeheer en maakte tot nu toe in de beheersverordening nog onderdeel uit van de bedrijfsbestemming. Dit perceel krijgt een woonbestemming.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 12 april tot en met 23 mei 2018 ter inzage. Inzien kan via:

  • 1.

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. 

  • 2.

    De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/inzienbestemmingsplannen.

  • 3.

 

Zienswijzen

Een ieder kan tijdens bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van De Wolden, Postbus 20, 7920 AA, Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling tel. 140528.

 

Zuidwolde, 11 april 2018

Burgemeester en wethouders van De Wolden

Naar boven