Concept Mobiliteitsvisie Haarlemmermeer

Logo Haarlemmermeer

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend, dat de concept Mobiliteitsvisie Haarlemmermeer ter inzage wordt gelegd.

De visie

Mobiliteit is van vitaal belang voor het functioneren van Haarlemmermeer. Of het nu per auto, fiets, openbaar vervoer of een combinatie van vervoerswijzen is, Haarlemmermeer moet goed bereikbaar zijn. De reiziger bepaalt zelf met welke vervoersmiddel hij of zij reist. Het behouden van de bereikbaarheid is de komende decennia niet vanzelfsprekend. Het aantal inwoners en ondernemers groeit zowel in onze als in omliggende gemeenten. De druk op de verkeers-en vervoersnetwerken zal hierdoor toenemen. Ons doel is Haarlemmermeer goed bereikbaar te houden.

 

Inzien

De concept Mobiliteitsvisie Haarlemmermeer kunt u raadplegen op de website van de gemeente: https://haarlemmermeergemeente.nl/meedoen-en-meebeslissen.

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Op afspraak zijn deze dagelijks in te zien van 9 -13 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852.

De termijn van inzage begint op 10 april 2018 en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder een zienswijze over de concept Mobiliteitsvisie Haarlemmermeer schriftelijk naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Naar boven