Omgevingsvergunning “Uitbreiden van de materiaalloods aan De Stouwe 9 in Wittelte”

Logo Westerveld

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) – zaaknummer 202736

Onderwerp

Op 20 juli 2017 is een aanvraag omgevingsvergunning binnengekomen voor het uitbreiden van de materiaalloods en aanplanten van een houtwal aan De Stouwe 9 in Wittelte.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerveld maken overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij op grond van artikel 2.1, eerste lid, onder a, onder b en onder c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning hebben verleend. De omgevingsvergunning wordt verleend voor de activiteiten ‘Bouwen’, ‘Aanleg’ en ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’.

 

Inzage en beroep

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken op afspraak digitaal inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521. Wij verzoeken u het desbetreffende zaaknummer daarbij te vermelden. De vergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd.

 

Tegen de vergunning kan beroep worden ingesteld door:

• Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de termijn van terinzagelegging hier redelijkerwijze niet toe in staat zijn geweest.

 

De beroepstermijn gaat in op 12 april 2018 en loopt tot en met 24 mei 2018. De vergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan. De vergunning wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank in Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gestuurd naar: Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de gemeentelijke website.

Naar boven