Ontwerpwijzigingsplan Landgoed Vredewold nabij Hoofdstraat 200 te Lettelbert

Logo Leek

Burgemeester en wethouders van Leek maken bekend dat voor het gebied gelegen tussen het perceel Hoofdstraat 200 te Lettelbert en het Leekstermeer het ontwerp wijzigingsplan ‘Landgoed Vredewold, nabij Hoofdstraat 200 te Lettelbert’ ter inzage wordt gelegd. Met het wijzigingsplan wordt het wijzigen van de bestemming ‘Natuur-Agrarisch’ naar de bestemming ‘Natuur’ juridisch-planologisch mogelijk gemaakt. De voorgenomen wijziging wordt gedaan in het kader van de ontwikkeling van het Natuur Netwerk Nederland, waarmee wordt beoogd de natuurwaarden van het gebied te versterken.

 

Het ontwerp wijzigingsplan ligt vanaf 6 april 2018 gedurende zes weken ter inzage en is in te zien tijdens openingstijden van het gemeentehuis bij het Klantcontactcentrum. Het wijzigingsplan is digitaal te raadplegen via de website van de gemeente (www.leek.nl) en is eveneens op www.ruimtelijkeplannen.nl (plannummer: NL.IMRO.0022.WZBG17lanvre-OW01) te raadplegen.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leek, Postbus 100, 9350 AC Leek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt. Hiertoe kan contact worden opgenomen met het Klantcontactcentrum (0594 - 55 15 15).

 

 

 

Naar boven