Ontwerpbestemmingsplan Dorp Daarle.

Logo Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf zaterdag 13 januari 2018 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Bebouwde kom dorp Daarle (dorp Daarle)” ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630214.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de unieke naam NL.IMRO.163.BPDADorpDaarle-ON01 via de navolgende link ook inzien op de landelijk website:

http://bit.ly/2CK1jj1

Een pdf-versie van het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook inzien op de website van de gemeente Hellendoorn via de navolgende link:

http://bit.ly/2m0XgUU

Dit plan omvat het gebied van de bebouwde dorpskern Daarle dat globaal wordt begrensd in het westen door de sportvelden aan de Nieuwstadweg, in het noorden door de Zandkuilenweg /Dalvoordeweg, oostelijk door de Dalvoordeweg en een gedeelte van de Groeneweg en in het zuiden door de Hellendoornseweg.

Dit bestemmingsplan heeft tot doel het digitaliseren en actualiseren van de planologische regeling zodat er eenheid en uniformiteit in de bestemmingsregeling ontstaat. Het plan heeft een overwegend conserverend karakter.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk, mondeling ((bij het hiervoor genoemde loket) of per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (of elektronisch via gemeentebestuur@hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

- uw naam en adres;

- een dagtekening;

- een omschrijving van het bestreden besluit;

- de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering)

 

Naar boven