Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Veegplan 2018’ ter inzage

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Veegplan 2018’ ter visie wordt gelegd. Vanaf donderdag 5 april 2018 liggen het ontwerpbestemmingsplan NL.IMRO.0823.BPBGveegplan2018-ONTW en de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter visie. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0823.BPBGveegplan2018-ONTW. Het plan ligt ook ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.

Doel van het ontwerpbestemmingsplan

De gemeenteraad van Oirschot heeft op 18 juni 2013 het bestemmingsplan ‘Buitengebied fase II 2013’ vastgesteld. Daarbij heeft de raad aangegeven de mogelijkheden te willen onderzoeken om woningen die voor 1 mei 2002 zijn gebouwd, maar die in het bestemmingsplan ‘Buitengebied fase II 2013’ niet positief zijn bestemd, alsnog te bestemmen mits daarbij aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Het plangebied omvat de locaties waar op grond genoemd onderzoek een actuele bestemming voor een woning dan wel een uitsterfconstructie wordt toegekend. De locaties liggen verspreid in het buitengebied van de gemeente Oirschot.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Van 5 april 2018 tot 16 mei 2018 kan iedereen schriftelijk (niet per e-mail) of mondeling een zienswijze kenbaar maken over het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot, Postbus 11, 5688 ZG Oirschot. Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis of op afspraak kenbaar maken bij de Centrale Balie.

Oirschot, 4 april 2018

Naar boven