BEKENDMAKING ONTWERPBESTEMMINGSPLAN Buitengebied, Molenweg (Zaamslag) / Baarsekreekweg (Biervliet)

Logo Terneuzen

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij, op grond van de artikelen 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage leggen het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Molenweg (Zaamslag) / Baarsekreekweg (Biervliet).

Doel bestemmingsplan

Het doel van dit bestemmingsplan is om het agrarisch bouwvlak aan de Molenweg te Zaamslag weg te bestemmen. In het kader van de ruimte-voor-ruimteregeling wordt ter compensatie aan de Baarsekreekweg te Biervliet de realisering van een woning mogelijk gemaakt.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage van donderdag 5 april 2018 tot en met woensdag 16 mei 2018. De openbare voorbereidingsprocedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. Het ontwerpbestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0715.BPBG33-ON01 is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen.

De stukken kunnen ook digitaal worden ingezien bij de publieksbalies in Terneuzen en Axel. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Terneuzen, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen maakt u een afspraak met de heer M. van der Ploeg van het team Planvorming, telefoon 140115 (vanuit het buitenland 0031 115 455000). Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag. Een zienswijze kunt u ook per email indienen bij wro@terneuzen.nl.

 

Terneuzen, 4 april 2018

Burgemeester en wethouders van Terneuzen,

De burgemeester, J.A.H. Lonink

De secretaris, J.G. Princen

Naar boven