Vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1. Bro: voornemen tot de voorbereiding van nieuwe bestemmingsplannen

Logo Goirle

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle geeft kennis van het voornemen dat zij de volgende bestemmingplannen voorbereiden:

  • 1.

    Dorpsplein 18: vijf appartementen met op de begane grond gemengde functie aan het Dorpsplein 18 te Riel (voormalige brandweerkazerne);

  • 2.

    Dorpstraat 28a: één woning aan de Dorpstraat 28 te Riel.

  • 3.

    Parapluplan: dit plan voorziet in een regeling voor parkeren, terrassen, standplaatsen, evenementen, zendmasten en afstand tussen bouwwerken in verschillende bestemmingsplannen.

Op grond van voornoemd artikel wordt hier gemeld dat er geen stukken betreffende het voornemen ter inzage worden gelegd, dat er geen gelegenheid wordt geboden zienswijze over dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Later, als meer bekend is over het voornemen, zullen wij u nader berichten over de te volgen procedure en mogelijkheden voor inspraak en het indienen van zienswijzen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar (telefoon 013-5310658).

 

Goirle, 4 april 2018.

het college van burgemeester en wethouders

Jolie Hasselman Mark van Stappershoef

gemeentesecretaris burgemeester

Naar boven