Onherroepelijk wijzigingsplan Biezenmortelsestraat 24, Biezenmortel

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het wijzigingsplan “Biezenmortelsestraat 24, Biezenmortel” onherroepelijk is geworden. Dit wijzigingsplan werd op 24 januari 2018 vastgesteld en is op 22 maart 2018 onherroepelijk geworden.

Dit wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Biezenmortelsestraat 24 in Biezenmortel. Op dit perceel zijn diverse teeltondersteunende voorzieningen aanwezig die gerealiseerd zijn buiten het bouwvlak of buiten de aanduiding voor teeltondersteunende voorzieningen zoals deze zijn toegekend in het geldende bestemmingplan. Op basis van dat bestemmingsplan is het niet toegestaan om teeltondersteunende voorziening aan te leggen en in werking te hebben buiten een bouwvlak of een dergelijke aanduiding voor teeltondersteunende voorzieningen. Dit wijzigingsplan voorziet in het legaliseren van de teeltondersteunende voorzieningen die gelegen zijn buiten het bouwvlak. Legalisatie is mogelijk op basis van de wijzigingsbevoegdheid (artikel 3.7.4) die in het bestemmingsplan “Buitengebied Haaren, Correctieve herziening” is opgenomen.

Bestemmingsplan inzien

U kunt dit wijzigingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het wijzigingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP16BGBznmstr24-VA01.

Haaren, 4 april 2018

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven