Ontwerp Uitwerkingsplan Wilderszijde II Voortgezet Onderwijs, Bergschenhoek, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 4 april tot en met 15mei het Uitwerkingsplan Wilderszijde II Voortgezet Onderwijs met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0075U01-ONTW en het Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder voor iedereen ter inzage ligt.

Beschrijving Uitwerkingsplan

Het plangebied ligt op de hoek Boterdorpseweg – Tobias Asserlaan in Bergschenhoek.

Ten behoeve van de realisatie van de definitieve bouw van het schoolgebouw Wolfert Lansing moet een uitwerkingsplan vastgesteld worden door het college. In het bestemmingsplan Wilderszijde II is alleen een uit te werken bestemming opgenomen. Het nu voorliggende plan voorziet in het uitwerkingsplan.

Zienswijzen

U kunt het plan inzien:

• via ruimtelijkeplannen.nl {http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn= NL.IMRO.1621.BP0075U01-ONTW}.

• Via Ruimtelijke plannen Lansingerland {http://1621.ropubliceer.net/}

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0075U01/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven